Trollmor

Trollmor

Host-host

NyheterPosted by Sara 23 Mar, 2010 12:18:49

Jaaa, hostan vill inte ge med sig. Men annars så är jag på benen och jobbar.
I helgen så "dikade" vi utanför vår tomt på cykelbanan. Vi hade nämligen en liten sjö där, så vi "dikade" till brunnen så vattnet rann undan.

Sen på söndagen så kom ju en hel del snö...smiley....men nu är den nya snön nästan borta eftersom det idag småregnar ute. Men fortfarande är det mycket snö kvar, så våren utan snö dröjer nog. Igår satt jag och Madde och solade på bron, så underbart skönt.
Dessa buketter kom Micke hem med i söndags...50 tulpaner!!!!
Imorgon så hoppas jag att jag hinner shoppa på Mians, ska ju scrappa på fredag i Ungdommens Hus, sen nästa tisdag där igen....mycket påskpyssel nu - härligt. Hoppas jag hinner med det egna pysslet också smiley

Må så gott
//Sara


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sara 24 Mar, 2010 07:26:01

Heeeej vännen. Du är alltid välkommen in, vi kanske kan scrappa nån dag? Jag kan åka istället för dig till Thailand...jag loooovar skicka kort ;-)

Stoooor kram

Posted by anette 23 Mar, 2010 19:58:59

Hejsan!

Alltid roligt att shoppa hos Mian jag gör aldrig av med saken det är ju ett litet problem. Kommer gärna och fikar nån dag i vår! Planerar nästa thailandresa som jag inte vet när den blir blivande nytt barnbarn stökar till det :))

Anette