Trollmor

Trollmor

Rocky

NyheterPosted by Sara 13 Jan, 2010 13:35:28

Nu har vi haft vår första samling vi som arbetar i kyrkan. Vi var hemma hos pastorn. Alltid lika trevligt! Denna familj har två katter...den ena är en vanlig (gammal) bondkatt. Men den andra....ojojoj vilken snygging. Den är en Main coon som heter Rocky. Han är nu (tror jag) 12 år, men still going strong.
När man kommer dit är han den första som hälsar....När han står på bakbenen så når han upp på diskbänken lätt....när vi sitter och fikar så ska han sitta på en stol tillsammans med oss. En otroligt social och stor katt!!!!

Igår kväll så hade vi uppstarten för barnverksamheten...ska bli sååå roligt att få träffa alla barnen igen. Nu har ju även barnledaren kommit på plats, vi bjöd in honom på lite flyttfika när han landade i stan...stackarn kom till ett hönshus...men han såg ut att trivas, en 23 årig kille bland ett gäng tonåriga tjejer med deras mammor...tjaaa...vem skulle inte trivas....smileysmiley

Min kamera lyser med sin frånvaro....smiley inge roligt alls....!!!

Till vi hörs igen...
//Fru C


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Emelie 17 Jan, 2010 00:34:38

Åh vilken tjusig katt! :D
Är det bra med dig vännen?

massor med kramar

Posted by kela 15 Jan, 2010 21:32:22

det är bra att man kan roa nån med de här märkliga drömmarna ;-) Haha

Jag hör av mig innan nästa E-köpings tur! Och om du bor mitt i stan så ska jag nog hitta dig, så stor är ju inte stan ;-) :-p

kram kram

Posted by kela 14 Jan, 2010 19:17:13

hej!!!

SKulle gärna lägga upp bevismaterial, men tyvärr så har jag ingen dator ännu och jag vill inte lägga in bilder på makens jobbdator med massa säkerhetgrejor och sånt. Men så fort jag får en dator så lovar jag! (hatar att vara utan, blir helt lost)

Tänkte mig en tur till Stoooora stan snart, beror lite på när min kompis som bor där har tid och mitt nya schema som jag förhoppningsvis får i nästa vecka bara. :-)