Trollmor

Trollmor

Helg igen...

NyheterPosted by Sara 13 Nov, 2009 10:11:02

...vad tiden rinner iväg. Fattar inte att det är helg igen, veckorna bara försvinner. Jag vill att hantverkarna ska vara klara NUUUUU!!! Jag längtar så att kunna inreda vårat fina hus. På måndag kommer köket!!! smiley och min mamma...vi ska kika på nya gardiner och kanske hinna sy lite, vi får se vad vi hinner med.

Jag har under veckan haft två kurser i julkortsmakeri. Första kursen var med barn mellan 7-12 år. Så här såg två kort ut därifrån.
Jag skar cardstocken så dom fick som vykort att dekorera, alltså ca 7x15cm cardstock. Barnen var superduktiga!
Den andra kursen var ett tjejgäng som ville ha en egen julkortskurs hos Mians scrap och design. Det var ett härligt gäng som redan kunde en hel del, så det blev mycket tips och trix. Det blev en sen kväll och väldigt lyckad. Så här så korten ut som jag hade som inspiration till dem.
Närbild på snöflingorna som är flowersoftade.Närbild på texten som är UTEE:ad och fryst så de kan knäckas...Think outside the card....man måste faktiskt inte bara hålla sig inom kortets ramar...Granen kom inte till sin fulla rätt på detta kort. Jag har använt mig av en grön Perfect pearl och flower soft som snö.

Dessa kort från kursen hos Mians finns hos Mian i butiken.

Nu ska jag till Taxinge slott på julmarknad smileysmileysmiley Jag har planerat i 13 år att åka dit...så det är väl dax nu på fredagen den 13!

Ha en trevlig helg och var rädda om varandra
Kramkram
//Fru C